Dr. Csányi Mária

Dr.Csányi Mária Dr.Csányi Mária
Dr. Csányi Mária: tüdőgyógyász, aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos

Azokat az asztmás és COPD-s betegeket szeretném gyógyítani, akik igénylik a személyre szabott ellátást, az egyéni tájékoztatást, foglalkozást és készek velem, velünk együttműködni annak érdekében, hogy betegségük a lehető legkisebb mértékben korlátozza életvitelüket.

Kórházi és járóbeteg ellátási tevékenységem során meggyőződtem arról, hogy az idült légzőszervi -elsősorban asztmás és COPD-s betegeket az ambuláns keretek között lehet és kell korszerű gyógyszeres kezeléssel, oktatással, életmódi tanácsadással úgy ellátni, hogy megelőzzük az állapotrosszabbodások miatti ismétlődő kórházi kezeléseket.

Pályakezdő orvosként 1983-tól foglalkozás-egészségügyben, majd 1985-től tüdőgyógyászként Mátraházán a bronchológiai osztályon, 1995-től a gyöngyösi kórház intenzív osztályán dolgoztam.

Az intenzív osztályos munka mellett Gyöngyösön a tüdőgondozóban és magánorvosi rendelésen láttam el légúti betegeket. 2015-2016-ban a budapesti XVII. ker. Tüdőgondozóban dolgoztam.

Tüdőgyógyászatból 1989-ben, aneszteziológia és intenzív terápiából 2000-ben szakvizsgáztam.

1993-tól asztmás és COPD-s betegek körében számos II-III-IV-es fázisú klinikai gyógyszervizsgálatot végeztem, részben intenzív osztályos részvétellel, nagyrészt vizsgálatvezetőként.

Bejelentkezés

Dr. Csányi Mária rendelésére ide kattintva bejelentkezhet az interneten, vagy az alábbi telefonszámok egyikén:

+36 28 785 526 (központi), +36 70 434 2392 (központi, mediphone).

Tovább a kategóriában: Dr. Mucsi János »

Köszönjük

Hogy megosztja oldalunk tartalmát mással is...