Hírek

Már látótér vizsgálat is elérhető a szemészeti szakrendelésünkön!

 

2019. augusztus 26-ától végzi a látótér vizsgálatát dr. Kiss Krisztina szemész szakorvos az Erzsébet Gondozóházban.

Miért köhögünk ilyen sokat szeptemberben?

 

szeptemberi kohogesA parlagfű még javában ontja a pollenjeit, amely sok százezer gyermeknek és felnőttnek okoz rendkívül kellemetlen allergiás tüneteket. Van, akinek „csak” az orra folyik, tüsszög, van, aki nem tud aludni sem az orrdugulástól, mások könnyeznek, viszket a szemük, fáj vagy kapar a torkuk, az asztmások pedig köhögnek vagy fulladnak.

Reumatológiai szakrendelés indul az Erzsébet Gondozóházban


dr lengyel agnes reumatologus szakorvosDr. Lengyel Ágnes, reumatológus szakorvos rendelése 2019. augusztus 26-tól, hétfői és keddi napokon vehető igénybe.

Betiltanák a dohányzást a 2020 után születetteknek?

 

cigiOktóber 18-án vázolta tervét a nemdohányzókért felelős kormánybiztossá lett Lázár János, aki lényegében teljesen betiltaná a dohányzást a 2020 után születetteknek, hogy egyáltalán ne vásárolhassanak dohányterméket Magyarországon.

Gyors és kényelmes tüdőgyógyászati ellátás Gödöllőn asztmásoknak és COPD-seknek

 

Lassan vége a pollenszezonnak, és már itt a légúti fertőzések ideje! Az asztmásoknak és a COPD-s betegnek is jól fel kell készülniük a hideg évszakra.

Bemutatkozik partnerünk, a Budapest Ultrahang magánrendelő

Gyors ultrahangra, ultrahang utáni konzultációra van szüksége? Ajánljuk partnerünket a Budapest Ultrahang magánrendelőt.

Személyi edzővel sikerülhet leszokni a dohányzásról

Az iCoach-ot aktívan használó dohányosok 36%-a a regisztrációt követő 3 hónapon belül leszokott.

Ragyogás az Erzsébet Gondozóházban

Volt Dohányosok Napja –  2015. október 30.

A mai napon ünnepeltük először a Volt Dohányosok Napját. Gödöllőn az Erzsébet Gondozóházban Marika, István és Sándor gyújtották meg annak a tortának a lángjait, amelyet Balázsné Oroszi Mónika készített erre az alkalomra. Mindannyian leszokott dohányosok, akik büszkék arra, hogy sikerült letenniük a cigarettát. Valamennyien függő dohányosok voltak, és orvosi segítséggel sikerült letenniük a cigarettát.