Gyors és kényelmes tüdőgyógyászati ellátás Gödöllőn asztmásoknak és COPD-seknek

kedd, 25 szeptember 2018 21:30 Írta:  Erzsébet Gondozóház

 

Lassan vége a pollenszezonnak, és már itt a légúti fertőzések ideje! Az asztmásoknak és a COPD-s betegnek is jól fel kell készülniük a hideg évszakra.

  • Ellenőrizzék, hogy van-e elég gyógyszerük, érvényes-e a szakorvosi javaslatuk!
  • Ha nem múlnak, vagy súlyosbodtak a légúti panaszai (köhögés, nehézlégzés, köpetürítés), Önnek is soron kívüli tüdőgyógyászati vizsgálatra lehet szüksége!

30 éves orvosi tapasztalatunkkal, kulturált, családias környezetben és modern gépparkkal várjuk szeretettel asztmás, illetve COPD-s betegeinket az Erzsébet Gondozóházban. A tüdőgyógyászati vizsgálat során ellenőrizzük és megtanítjuk az inhalációs gyógyszerek helyes használatát, ellátjuk a beteget recepttel és akár 12 hónapra szóló szakorvosi javaslattal.

A légzésfunkciós mérés mellett számos egyéb vizsgálatra is lehetőségünk van (sürgősségi CRP-teszt, allergológiai vizsgálat, EKG, ABPM, Holter, labor, mellkas röntgen, otthoni alvásvizsgálat, szemészet, diabetológia). Aki kéri, annak október-novemberben beadjuk a szezonális influenza elleni védőoltásokat akár a tüdőgyulladás (pneumococcus) elleni vakcinával együtt is.

Felnőtt tüdőgyógyászati magánrendelésünkön általában egy héten belül, sürgős esetben akár aznap tudjuk fogadni a betegeinket.
 
BEJELENTKEZÉS

"Aki nem akar, vagy nem tud várni a tüdőgyógyászati vizsgálatra!"

 

Köszönjük

Hogy megosztja oldalunk tartalmát mással is...