Dr. Csányi Mária

Tüdőgyógyász, aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos

Azokat az asztmás és COPD-s betegeket szeretném gyógyítani, akik igénylik a személyre szabott ellátást, az egyéni tájékoztatást, foglalkozást és készek velem, velünk együttműködni annak érdekében, hogy betegségük a lehető legkisebb mértékben korlátozza életvitelüket.

Kórházi és járóbeteg ellátási tevékenységem során meggyőződtem arról, hogy az idült légzőszervi – elsősorban asztmás és COPD-s betegeket az ambuláns keretek között lehet és kell korszerű gyógyszeres kezeléssel, oktatással, életmódi tanácsadással úgy ellátni, hogy megelőzzük az állapotrosszabbodások miatti ismétlődő kórházi kezeléseket.

Pályakezdő orvosként 1983-tól foglalkozás-egészségügyben, majd 1985-től tüdőgyógyászként Mátraházán a bronchológiai osztályon, 1995-től a gyöngyösi kórház intenzív osztályán dolgoztam.

Az intenzív osztályos munka mellett Gyöngyösön a tüdőgondozóban és magánorvosi rendelésen láttam el légúti betegeket. 2015-2016-ban a budapesti XVII. ker. Tüdőgondozóban dolgoztam.

Tüdőgyógyászatból 1989-ben, aneszteziológia és intenzív terápiából 2000-ben szakvizsgáztam.

1993-tól asztmás és COPD-s betegek körében számos II-III-IV-es fázisú klinikai gyógyszervizsgálatot végeztem, részben intenzív osztályos részvétellel, nagyrészt vizsgálatvezetőként.

Dr. Csányi Mária: tüdőgyógyász, aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos

Szakterület: Tüdőgyógyászat

Rendelési idő

Dr. Csányi Mária
tüdőgyógyász, aneszteziológia és intenzív terápiás szakorvos

kedd: 09.00 – 11.00
csütörtök: 09.00 – 11.00

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Developer

7 éve vagyok rendszeres vendége az asztmás részlegnek. Teljesen elégedett vagyok, bármikor fordulok hozzájuk (kiemelve Mucsi János doktor urat), mindig segítőkészek. Kölcsönös együttműködés keretein belül dolgozunk: klinikai vizsgálatokban veszek részt, a pozitív hatások miatt még fogok is.

Szakács Mária

Szakács Mária

Szakács Mária

Developer

Gyorsan, néhány napon belül udvariasan, kedvesen fogadnak a színvonalas, impozáns Erzsébet Gondozóházban. Az ellátás magas színvonalú, alapos és sokrétű, kiváló orvosokkal és nővérekkel. Csak gratulálni tudok az intézmény vezetőinek és dolgozóinak!

Palya Renáta

Palya Renáta

Palya Renáta

Több mint 10 éve vagyok Asthma-sként kezelve általuk. A családias környezet, kedvesség és szakértelem kifogásolhatatlan. Rövid időn belül teljes ellátást kapok, ha rosszul vagyok tudom, hogy ott jó kezekben van az életem. A klinikai vizsgálatokban való részvétel során olyan gyógyszereket kapok melyek az asthmámra kifejezetten jók és a kiemelt figyelem a vizsgálatok során nagyobb biztonságot nyújtanak mint bárhol.

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Developer

Az Erzsébet Gondozóház Csapata kivétel nélkül végtelenül kedves és empatikus! Ők azok, akik a lehetetlent is megoldják 😉 Nem utolsó sorban hozzáértő, megbízható és lelkiismeretes, szakmailag nagyon jó orvosokkal találkoztunk! <3

Telek Margit

Telek Margit

Telek Margit

Maximális hozzáértés, segítőkészség, türelem és nem utolsó sorban kedvesség.. minden dolgozónál és minden tekintetben. Köszönöm!

Vér László

Vér László

Vér László

Developer

Gyors időpontegyeztetést követően barátságos és magas színvonalú kezelés és kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!!!

Barna Ervin

Barna Ervin

Barna Ervin

Developer

Dr. Kiss Krisztina szemorvosnál voltunk 5,5 éves kisfiammal. Csak jót tudok mondani végtelen türelméről és hozzáállásáról egy nem túl egyszerű beteghez. Figyelemre méltó a személyzet többi tagjának is a munkája.

Csósza Marika

Csósza Marika

Csósza Marika

Developer

Többször voltam Csányi doktornőnél. Nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon precíz, odafigyelő, kedves. Nagyon ért a gyógyításhoz. Akivel kapcsolatba kerültem mindenki segítőkész, udvarias és hozzáértő. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel Őket.

Vincze Klári

Vincze Klári

Vincze Klári

Developer

Én szó szerint az életemet köszönhetem a Teamnek! Mint egy nagy család! Nagyon szeretem Őket és szívből ajánlom!