Dr. Farkas Éva

Tüdőgyógyász szakorvos

Diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán szereztem 1988-ban. Szakképzésem idején az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézetben dolgoztam. Szakmai gyakorlatom egy részét a Flór Ferenc Kórházban töltöttem.

1993-ban szereztem szakvizsgát tüdőgyógyászatból. Azóta vagyok a Flór Ferenc Kórház tüdőgyógyász konzíliáriusa, és 1993. május 3. óta vezetem a gödöllői tüdőgondozót.

Folyamatosan képzem magam, és nagy hangsúlyt fektetek arra is, hogy a betegeim is minél képzettebbek legyenek. 1999 óta folyamatosan részt veszek a gyógyszerkutatásban. Az új gyógyszerek fejlesztésénél megtanult módszereket és eljárásokat beépítem a mindennapi betegellátás gyakorlatába. Fontosnak tartom, hogy a betegeim érezzék, hogy bízhatnak bennem, és hogy kollégáimmal együtt minden tőlünk telhetőt megteszünk értük.

A gödöllői tüdőgondozó államilag finanszírozott tüdőgyógyászati szakrendelésén a hét minden munkanapján fogadom a kollégák beutalójával érkező, illetve az általunk visszarendelt betegeket. A tbc-s és a daganatos, illetve a beutalóval érkező, az OEP-finanszírozás keretében ingyenesen ellátandó betegeket továbbra is a tüdőgondozóban fogadjuk.

Rendszeresen járok a környékbeli idősotthonokba, az ott lakó és nehezen szállítható légúti betegekhez konzíliumba, illetve gyakran veszek részt a háziorvos kollégák által szervezett lakossági légzésfunkciós szűrővizsgálatokon.

Gödöllőn és vonzáskörzetében több mint 4300 asztmás és 1400 COPD-s betegről tudunk. Őket évente legalább egyszer, a súlyosabb betegeket pedig évente többször is látnia kell tüdőgyógyásznak.

A magánrendelésemen elsősorban azokat a légúti, főleg asztmás és COPD-s betegeket várom, akik nem tudnak, vagy nem akarnak a tüdőgondozói rendelésemre eljönni, de szeretnék, ha én foglalkoznék a tüdőgyógyászati problémáikkal. A magánrendelésemen lehetőségem van azon ismereteim átadására is, amelyekre a hagyományos, zsúfolt állami rendelésen nincs időnk.

Dr. Farkas Éva tüdőgyógyász főorvos

Szakterület: Tüdőgyógyászat

  • Felső- és alsó légúti allergiás betegségek
  • Asztma
  • COPD

Rendelési idő

Dr. Farkas Éva
tüdőgyógyász szakorvos

kedd: 15.00 – 17.00

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Developer

7 éve vagyok rendszeres vendége az asztmás részlegnek. Teljesen elégedett vagyok, bármikor fordulok hozzájuk (kiemelve Mucsi János doktor urat), mindig segítőkészek. Kölcsönös együttműködés keretein belül dolgozunk: klinikai vizsgálatokban veszek részt, a pozitív hatások miatt még fogok is.

Szakács Mária

Szakács Mária

Szakács Mária

Developer

Gyorsan, néhány napon belül udvariasan, kedvesen fogadnak a színvonalas, impozáns Erzsébet Gondozóházban. Az ellátás magas színvonalú, alapos és sokrétű, kiváló orvosokkal és nővérekkel. Csak gratulálni tudok az intézmény vezetőinek és dolgozóinak!

Palya Renáta

Palya Renáta

Palya Renáta

Több mint 10 éve vagyok Asthma-sként kezelve általuk. A családias környezet, kedvesség és szakértelem kifogásolhatatlan. Rövid időn belül teljes ellátást kapok, ha rosszul vagyok tudom, hogy ott jó kezekben van az életem. A klinikai vizsgálatokban való részvétel során olyan gyógyszereket kapok melyek az asthmámra kifejezetten jók és a kiemelt figyelem a vizsgálatok során nagyobb biztonságot nyújtanak mint bárhol.

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Developer

Az Erzsébet Gondozóház Csapata kivétel nélkül végtelenül kedves és empatikus! Ők azok, akik a lehetetlent is megoldják 😉 Nem utolsó sorban hozzáértő, megbízható és lelkiismeretes, szakmailag nagyon jó orvosokkal találkoztunk! <3

Telek Margit

Telek Margit

Telek Margit

Maximális hozzáértés, segítőkészség, türelem és nem utolsó sorban kedvesség.. minden dolgozónál és minden tekintetben. Köszönöm!

Vér László

Vér László

Vér László

Developer

Gyors időpontegyeztetést követően barátságos és magas színvonalú kezelés és kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!!!

Barna Ervin

Barna Ervin

Barna Ervin

Developer

Dr. Kiss Krisztina szemorvosnál voltunk 5,5 éves kisfiammal. Csak jót tudok mondani végtelen türelméről és hozzáállásáról egy nem túl egyszerű beteghez. Figyelemre méltó a személyzet többi tagjának is a munkája.

Csósza Marika

Csósza Marika

Csósza Marika

Developer

Többször voltam Csányi doktornőnél. Nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon precíz, odafigyelő, kedves. Nagyon ért a gyógyításhoz. Akivel kapcsolatba kerültem mindenki segítőkész, udvarias és hozzáértő. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel Őket.

Vincze Klári

Vincze Klári

Vincze Klári

Developer

Én szó szerint az életemet köszönhetem a Teamnek! Mint egy nagy család! Nagyon szeretem Őket és szívből ajánlom!