Dr. Kiss Anna

Gyermekgyógyász és gyermektüdőgyógyász szakorvos

2000-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Egyetemi tanulmányaim befejezése után 2006-ig Szolnokon, a Hetényi Géza Megyei Kórház Gyermekosztályán dolgoztam. 2006-ban szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból. 2011-ben gyermektüdőgyógyász szakvizsgát szereztem.
2006-2012-ig Orosházán házi gyermekorvosként dolgoztam.
2012. április 01. óta Gödöllőn a IV-es sz. házi gyermekorvosi körzet betegeit látom el.

2012-ben indítottam el az Erzsébet Gondozóházban gyermektüdőgyógyászati- és általános gyermekgyógyászati magánrendelésemet.

Az egyetemi és postgraduális tanulmányaim alatt több alkalommal nyertem el külföldi ösztöndíjat (Marília-Brazília, Porto-Portugália, Róma-Olaszország).

2012-ben a Szegedi Tudományegyetemen elvégeztem a Good Clinical Practice (GCP) tanfolyamot, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolódjak az Erzsébet Gondozóházban zajló, a gyógyszerkutatással kapcsolatos klinikai vizsgálatokba.

2014. óta a gödöllői Tüdőgondozó gyermektüdőgyógyászati szakrendelésén is dolgozom.

Angolból „C” típusú, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Az angol nyelvet tudományos munkáim során használom főként, de a napi betegellátás során is hasznát veszem nyelvtudásomnak. Éppen ezért, olyan betegek ellátását is vállalom magánrendelésemen, akik ellátása máshol nyelvi akadályokba ütközik. Gyakorló anyuka vagyok (egy kisfiam van).

Gyermekorvosként és gyermektüdőgyógyászként feladatomnak tartom a betegségek gyógyításán túl a megelőzést és a gondozást is, különös tekintettel az allergiás, asztmás betegekre. Nagyon fontosnak tartom, hogy az asztmás betegek és szüleik ismerjék a betegségüket, jól tudják használni az inhalációs eszközeiket (aminek a betanítására az OEP által finanszírozott rendeléseken sokszor nincs idő), ezáltal hatékonyabbá váljon a kezelésük.

Dr. Kiss Anna gyermekgyógyász és gyermektüdőgyógyász szakorvos

Rendelési idő

Dr. Kiss Anna
gyermekgyógyász és gyermektüdőgyógyász szakorvos

péntek: 12:30 – 14:30

Az antibiotikumok adását csak a legszükségesebb esetekben szoktam javasolni.

Az Erzsébet Gondozóházban található rendelésemre főként az asztmára vagy szénanáthára gyanús, visszatérő hörghurutos, és kruppos, illetve az elhúzódó köhögéssel küszködő gyermekeket várom, de általános csecsemő- és gyermekgyógyászati betegségek gyógyítását is vállalom.

Allergológiai – (bőrpróba) és légzésfunkciós vizsgálatot is tudunk végezni szükség esetén. Diagnosztizált asztma esetén állandó gyógyszerek felíráshoz javaslatot is adok, az érvényben levő jogszabályok szerint.

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Developer

7 éve vagyok rendszeres vendége az asztmás részlegnek. Teljesen elégedett vagyok, bármikor fordulok hozzájuk (kiemelve Mucsi János doktor urat), mindig segítőkészek. Kölcsönös együttműködés keretein belül dolgozunk: klinikai vizsgálatokban veszek részt, a pozitív hatások miatt még fogok is.

Szakács Mária

Szakács Mária

Szakács Mária

Developer

Gyorsan, néhány napon belül udvariasan, kedvesen fogadnak a színvonalas, impozáns Erzsébet Gondozóházban. Az ellátás magas színvonalú, alapos és sokrétű, kiváló orvosokkal és nővérekkel. Csak gratulálni tudok az intézmény vezetőinek és dolgozóinak!

Palya Renáta

Palya Renáta

Palya Renáta

Több mint 10 éve vagyok Asthma-sként kezelve általuk. A családias környezet, kedvesség és szakértelem kifogásolhatatlan. Rövid időn belül teljes ellátást kapok, ha rosszul vagyok tudom, hogy ott jó kezekben van az életem. A klinikai vizsgálatokban való részvétel során olyan gyógyszereket kapok melyek az asthmámra kifejezetten jók és a kiemelt figyelem a vizsgálatok során nagyobb biztonságot nyújtanak mint bárhol.

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Developer

Az Erzsébet Gondozóház Csapata kivétel nélkül végtelenül kedves és empatikus! Ők azok, akik a lehetetlent is megoldják 😉 Nem utolsó sorban hozzáértő, megbízható és lelkiismeretes, szakmailag nagyon jó orvosokkal találkoztunk! <3

Telek Margit

Telek Margit

Telek Margit

Maximális hozzáértés, segítőkészség, türelem és nem utolsó sorban kedvesség.. minden dolgozónál és minden tekintetben. Köszönöm!

Vér László

Vér László

Vér László

Developer

Gyors időpontegyeztetést követően barátságos és magas színvonalú kezelés és kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!!!

Barna Ervin

Barna Ervin

Barna Ervin

Developer

Dr. Kiss Krisztina szemorvosnál voltunk 5,5 éves kisfiammal. Csak jót tudok mondani végtelen türelméről és hozzáállásáról egy nem túl egyszerű beteghez. Figyelemre méltó a személyzet többi tagjának is a munkája.

Csósza Marika

Csósza Marika

Csósza Marika

Developer

Többször voltam Csányi doktornőnél. Nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon precíz, odafigyelő, kedves. Nagyon ért a gyógyításhoz. Akivel kapcsolatba kerültem mindenki segítőkész, udvarias és hozzáértő. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel Őket.

Vincze Klári

Vincze Klári

Vincze Klári

Developer

Én szó szerint az életemet köszönhetem a Teamnek! Mint egy nagy család! Nagyon szeretem Őket és szívből ajánlom!