Dr. Kiss Krisztina

Szemész szakorvos

1994-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Végzés után a Szegedi Orvostudományi Egyetem Szemészeti Klinikáján helyezkedtem el. A klinikán a szemészeti betegségek széles spektrumával találkoztam és megismerkedtem kezelésük legújabb módszereivel. A klinikai munkám során részt vettem az orvostanhallgatók oktatásában, emellett a szegedi Egészségügyi Főiskolán, illetve az egészségügyi szakközépiskolában a szemészet tantárgy óraadója voltam.

1998-2002 között egy refraktív sebészeti centrumban folytattam szemészeti pályafutásomat, ahol nemcsak PRK műtétek végzésével foglalkoztam, hanem részt vettem szemészeti alapkutatásban is, melynek eredményeként kifejlesztésre került a ma már hazánkban is használt, refraktív és szürkehályog ellenes szemészeti műtétek elvégzésére alkalmas femtoszekundumos lézerkészülék.

2002-től a Flór Ferenc kórház szemészeti osztályán dolgoztam, majd a gyógyító tevékenységet kis időre félbehagyva az egészségügy más területén helyezkedtem el, ahol részt vettem – a ma már a macula degenerációban használatos alap terápia – Magyarországi bevezetésében.

Mint szemész vallom: „a szem a lélek tükre”, ezért különösen fontosnak tartom munkámban a beteget – mint érző embert – középpontba helyező gyógyító tevékenységet.

Dr. Kiss Krisztina szemész szakorvos

Szakterület: Szemészet

  • Zöld hályog
  • Rövidlátás gondozás
  • Szemészeti szűrővizsgálatok

Rendelési idő

Dr. Kiss Krisztina
szemész szakorvos

hétfő 13:00 – 18:00
kedd: 10.00 – 13.00
szerda: 13.00 – 17.00
csütörtök: 13.00 – 16.00
péntek: 08.00 – 11.30

2011 végén tértem vissza a „gyógyítás mezejére”: 2012-2017 között a Tormay Károly Egészségügyi Központban dolgoztam.  2012 óta a Szepesi Optikában, 2014 decembere óta pedig az Erzsébet Gondozóházban dolgozom.

Az Erzsébet Gondozóházban végzek glaucoma (zöld hályog) gondozást, illetve cataracta (szürke hályog) ellenőrzést is. A cukorbetegekmagas vérnyomás miatt kezeltek, pajzsmirigy betegek éves szűrő vizsgálatát is el tudom végezni, illetve gyermekek szemészeti szűrővizsgálatát is vállalom: a rövidlátó gyermekek (myopiás), gondozásával. Távollátó (hypermetropiás), illetve kancsal gyermekek gondozására gyermekszemészeti rendelőt javaslok!

Sportorvos által kért szemészeti vizsgálatot, munkaalkalmassági szemészeti vizsgálatot, illetve jogosítvány érvényesítés miatti szemészeti vizsgálatot is végzek.

Foglalkozom szemüveg rendeléssel, illetve akut ellátás keretében különböző típusú kötőhártya gyulladás, szivárványhártya gyulladás, egyéb hirtelen kialakult látásromlást okozó szemészeti elváltozásokkal is.

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Developer

7 éve vagyok rendszeres vendége az asztmás részlegnek. Teljesen elégedett vagyok, bármikor fordulok hozzájuk (kiemelve Mucsi János doktor urat), mindig segítőkészek. Kölcsönös együttműködés keretein belül dolgozunk: klinikai vizsgálatokban veszek részt, a pozitív hatások miatt még fogok is.

Szakács Mária

Szakács Mária

Szakács Mária

Developer

Gyorsan, néhány napon belül udvariasan, kedvesen fogadnak a színvonalas, impozáns Erzsébet Gondozóházban. Az ellátás magas színvonalú, alapos és sokrétű, kiváló orvosokkal és nővérekkel. Csak gratulálni tudok az intézmény vezetőinek és dolgozóinak!

Palya Renáta

Palya Renáta

Palya Renáta

Több mint 10 éve vagyok Asthma-sként kezelve általuk. A családias környezet, kedvesség és szakértelem kifogásolhatatlan. Rövid időn belül teljes ellátást kapok, ha rosszul vagyok tudom, hogy ott jó kezekben van az életem. A klinikai vizsgálatokban való részvétel során olyan gyógyszereket kapok melyek az asthmámra kifejezetten jók és a kiemelt figyelem a vizsgálatok során nagyobb biztonságot nyújtanak mint bárhol.

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Developer

Az Erzsébet Gondozóház Csapata kivétel nélkül végtelenül kedves és empatikus! Ők azok, akik a lehetetlent is megoldják 😉 Nem utolsó sorban hozzáértő, megbízható és lelkiismeretes, szakmailag nagyon jó orvosokkal találkoztunk! <3

Telek Margit

Telek Margit

Telek Margit

Maximális hozzáértés, segítőkészség, türelem és nem utolsó sorban kedvesség.. minden dolgozónál és minden tekintetben. Köszönöm!

Vér László

Vér László

Vér László

Developer

Gyors időpontegyeztetést követően barátságos és magas színvonalú kezelés és kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!!!

Barna Ervin

Barna Ervin

Barna Ervin

Developer

Dr. Kiss Krisztina szemorvosnál voltunk 5,5 éves kisfiammal. Csak jót tudok mondani végtelen türelméről és hozzáállásáról egy nem túl egyszerű beteghez. Figyelemre méltó a személyzet többi tagjának is a munkája.

Csósza Marika

Csósza Marika

Csósza Marika

Developer

Többször voltam Csányi doktornőnél. Nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon precíz, odafigyelő, kedves. Nagyon ért a gyógyításhoz. Akivel kapcsolatba kerültem mindenki segítőkész, udvarias és hozzáértő. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel Őket.

Vincze Klári

Vincze Klári

Vincze Klári

Developer

Én szó szerint az életemet köszönhetem a Teamnek! Mint egy nagy család! Nagyon szeretem Őket és szívből ajánlom!