Dr. Lengyel Ágnes

Reumatológus szakorvos

2004-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen, ezt követően hármas ikreim születése miatt kisebb kihagyást követően Budapesten a Honvéd Kórház reumatológiáján kezdtem dolgozni, majd a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház reumatológián folytattam a munkámat. 2015-ben reumatológiai szakvizsgát szereztem. 2015-től jelenleg is a Veresegyházi Misszióban végzem a reumatológiai betegek ellátását, mellette 2017-ben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Good Clinical Practice (GCP) tanfolyamát, és Budapesten a Clinexpert Health Centerben bekapcsolódtam a gyógyszerkutatással kapcsolatos klinikai vizsgálatokba, amelyet az Erzsébet Gondozóházban is szeretnék folytatni.

2019-ben indítottam el az Erzsébet Gondozóházban a reumatológiai magánrendelésemet.

Rendelésemen degeneratív (pl.: gerincsérv, lumbágó, ízületi porckopások, neuralgiák), és gyulladásos (pl.: rheumatoid arthritis, psoriasishoz társuló arthritis) mozgásszervi betegségben, csontritkulásban szenvedő betegek ellátását, gondozását végzem.

Szívesen segítek ízületi panaszoktól, nyak-, hát- és derékfájdalmaktól szenvedő betegeknek.

A hagyományos orvosi fizikális vizsgálat, tanácsadás és betegoktatás mellett ízületek, lágyrészek injekciós kezelését (pl.: duzzadt ízületekből a folyadék leszívása, ízületekbe, gerinc melletti területekre, íntapadási helyekre szteroid injekciók adása, alagút szindrómák injekciós terápiája), kollagén injekciós terápia, viscosupplementációs (ízületi feltöltő) injekciós kezelést is végzek, segédeszközök felírását, háziorvos felé gyógyszerjavaslatok kiadását vállalom.

Dr. Lengyel Ágnes reumatológus szakorvos

Szakterület: Reumatológia

  • Mozgásszervi betegségek
  • ízületi panaszok
  • csontritkulás

Rendelési idő

Dr. Lengyel Ágnes
reumatológus szakorvos

hétfő 15:00 – 17:00
kedd: 13.00 – 17.00

Első orvosi vizsgálat12.000 Ft
Kontroll orvosi vizsgálat (3 hónapon belül ugyanazzal a panasszal)8.000 Ft
Ízületi vagy gerinc közeli injekció beadása6.000 Ft
Injekció beadása egyéb helyre4.000 Ft
Kollagén injekció beadása (tartalmazza a kollagén és a beadás költségét is)8.000 Ft
Ízületi feltöltés Cartinorm injekcióval (tartalmazza a Cartinorm és a beadás költségét is)16.000 Ft
Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Szilágyi Csaba

Developer

7 éve vagyok rendszeres vendége az asztmás részlegnek. Teljesen elégedett vagyok, bármikor fordulok hozzájuk (kiemelve Mucsi János doktor urat), mindig segítőkészek. Kölcsönös együttműködés keretein belül dolgozunk: klinikai vizsgálatokban veszek részt, a pozitív hatások miatt még fogok is.

Szakács Mária

Szakács Mária

Szakács Mária

Developer

Gyorsan, néhány napon belül udvariasan, kedvesen fogadnak a színvonalas, impozáns Erzsébet Gondozóházban. Az ellátás magas színvonalú, alapos és sokrétű, kiváló orvosokkal és nővérekkel. Csak gratulálni tudok az intézmény vezetőinek és dolgozóinak!

Palya Renáta

Palya Renáta

Palya Renáta

Több mint 10 éve vagyok Asthma-sként kezelve általuk. A családias környezet, kedvesség és szakértelem kifogásolhatatlan. Rövid időn belül teljes ellátást kapok, ha rosszul vagyok tudom, hogy ott jó kezekben van az életem. A klinikai vizsgálatokban való részvétel során olyan gyógyszereket kapok melyek az asthmámra kifejezetten jók és a kiemelt figyelem a vizsgálatok során nagyobb biztonságot nyújtanak mint bárhol.

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Karakasné Preil Éva

Developer

Az Erzsébet Gondozóház Csapata kivétel nélkül végtelenül kedves és empatikus! Ők azok, akik a lehetetlent is megoldják 😉 Nem utolsó sorban hozzáértő, megbízható és lelkiismeretes, szakmailag nagyon jó orvosokkal találkoztunk! <3

Telek Margit

Telek Margit

Telek Margit

Maximális hozzáértés, segítőkészség, türelem és nem utolsó sorban kedvesség.. minden dolgozónál és minden tekintetben. Köszönöm!

Vér László

Vér László

Vér László

Developer

Gyors időpontegyeztetést követően barátságos és magas színvonalú kezelés és kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!!!

Barna Ervin

Barna Ervin

Barna Ervin

Developer

Dr. Kiss Krisztina szemorvosnál voltunk 5,5 éves kisfiammal. Csak jót tudok mondani végtelen türelméről és hozzáállásáról egy nem túl egyszerű beteghez. Figyelemre méltó a személyzet többi tagjának is a munkája.

Csósza Marika

Csósza Marika

Csósza Marika

Developer

Többször voltam Csányi doktornőnél. Nagyon meg vagyok elégedve. Nagyon precíz, odafigyelő, kedves. Nagyon ért a gyógyításhoz. Akivel kapcsolatba kerültem mindenki segítőkész, udvarias és hozzáértő. Mindenkinek csak ajánlani tudom jó szívvel Őket.

Vincze Klári

Vincze Klári

Vincze Klári

Developer

Én szó szerint az életemet köszönhetem a Teamnek! Mint egy nagy család! Nagyon szeretem Őket és szívből ajánlom!